Å velge riktige sko eller støvler er en rimelig måte å unngå sykemeldinger på. Derfor er det viktig å la brukerne prøve sko/støvler og velge basert på sine egne forutsetninger. Man kan også komplettere med innleggssåler, hvis brukeren trenger det. Det finnes også ulike typer tåhetter å velge mellom.

Vi i Rogaland Vernesko har vernefottøy for ulike behov, alt fra verneclog, vernejogg, til mer tradisjonelle vernesko og vernestøvler. Vi har vernefottøy med sklisikker såle, vernetupp, stålkappe, spikertrampsåle og som er antistatiske med god demping. God demping på verneskoene/vernestøvlene beskytter knærne dine.

Vi tilbyr kun varer som er ISO sertifisert og vi har strenge krav for produktene vi formidler.

Vår misjon er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKRERE og mer LØNNSOM ved å utvikle og selge de riktige løsningene innenfor personlig verneutstyr.  Visjonen er å være ledende på vernesko i Norge.
Rogaland Vernesko skal være den foretrukne leverandøren av vernesko til norsk industri.

Vi skal bidra til din bedrifts verdiskapning og suksess. Et av våre viktigste konkurransefortrinn er vår brede ressursbase. Våre ansatte har ulik bakgrunn og kompetanse, og nettopp den unike ressurs sammensetningen gjør oss i stand til å levere produkter til varierende bransjer og størrelser.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.